Ден на репродуктивното здраве на 9 юни 2018 в Плевен
Публикувано на: 26.03.2018г.

Скъпи приятели и съмишленици, Сдружение "Зачатие" организира за 13-та поредна година най-голямото събитие за двойките с репродуктивни проблеми в България - Денят на репродуктивното здраве. Тази година събитието ще се проведе в Плевен на 9 юни 2018 г. от 11:00 ч. в сградата на Областна администрация Плевен, разположена в центъра на града. През тази година се навършват 30 години от раждането на първото ин витро бебе в България и мотото на събитието е "30 години ин витро в България", а основната тема на информационната сесия е "Асистираната репродукция в България - минало, настояще и бъдеще". Презентациите в сесията ще обединят важните събития от историята на българската репродуктивна медицина и най-новите насоки на нейното развитие, авангардните методи и постиженията в диагностиката и лечението на стерилитета.Програмата на Деня на репродуктивното здраве 2018 включва информационна сесия с презентации, дискусия с пациенти и предизвикалата голям интерес Експо алея на репродуктивните клиники в България.
За трета поредна година пациентите получават възможност да разгледат информационните щандове на клиниките, да разговарят директно с представители на медицинските им екипи и да получат консултация по интересуващите ги въпроси от медицински, психологически и правен характер.

 


Петима от посетителите в Деня на репродуктивното здраве ще получат ваучер от сдружение Зачатие на стойност 500 лева за диагностика и лечение на стерилитет. 
Имената на печелившите ще бъдат изтеглени с жребий в края на информационната сесия. 

Списък на специалистите, които ще участват в Деня на репродуктивното здраве "30 години ин витро в България" ще се публикува и допълва в тази статия. 
За участниците и гостите, които желаят да използват резервирани от сдружение „Зачатие“ нощувки, сме предвидили резервации в хотел "Ростов".  

 

 Стандартни стаи единични/ двойни/ апартамент съотв. 55 лв. /65 лв. /85 лв.

Лукс стаи единични/ двойни съотв. 70 лв. /88 лв.

 
За резервации и допълнителни въпроси можете да пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Програма за деня на репродуктивното здраве 09 юни 2018 г,
Зала Плевен
Областна администрация - Плевен

  •  10:30 – 11:00 - Регистрация;
  •  11:00 - 11:45 - Официално откриване на Деня на Репродуктивното здраве;
  •  11:45 - 15:00 - Информационна сесия за новостите в репродуктивната медицина „Асистираната репродукция в България - минало, настояще и бъдеще”;
  •  15:00 –15:10 -  Теглене на жребий за определяне на семействата с   репродуктивни проблеми, които ще получат ваучери за финансово   подпомагане на диагностика и лечение в рамките на благотворителната кампания "30 години ин витро в България";
  • 15:10 –16:30 - Разглеждане на Експо-алея на ин витро клиниките в България  и безплатни консултации със специалистите по репродуктивна медицина в Деня на репродуктивното здраве;
  • 16:30 - Закриване на Деня на репродуктивното здраве;
  • 20:00 - Официална вечеря.

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.овече информация за Денят на репродуктивното здраве  http://www.zachatie.org/drz


Още по темата: