Благотворителна инициатива Коледно желание
Публикувано на: 01.11.2018г.

Наближават Коледните празници, на които си пожелаваме здраве и щастие. Отново хиляди семейства ще си пожелаят най-съкровеното - да станат родители. Ние вярваме, че мечтите се сбъдват и помагаме на семействата, които вървят по трудния път до желаното дете. Много детски усмивки са изгрели от нашата благотворителна инициатива "Коледно желание". 

Държавният "Център за асистирана репродукция" финансира до четири опита ин витро, но двойките, които са изчерпали тези опити, се увеличават. Има и случаи, в които жената е с изчерпан яйчников резерв и се нуждае от процедура с донорска яйцеклетка. Някои клиники в страната са избрали да не сключат договор с държавния фонд и поради тази причина техните пациенти са лишени от държавна подкрепа.

Сдружение "Зачатие" ще подпомогне  3 двойки, които не могат кандидатстват по фонда за асистирана репродукция, чрез предоставяне на ваучери на стойност 2000 лева. Сумите по тях ще се изплащат директно на клиниките, с които пациентите имат договор за лечение ин-витро. Даренията от кампанията на сдружението - "За да завали слънце в повече български домове" - ще бъдат дарени за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми. 

Призоваваме всички граждани и фирми да се присъединят към нашата дарителска инициатива, за да се раждат повече деца в България!


Дарения се осъществяват по банковата сметка на Сдружение "Зачатие" или чрез PayPal.


След приключване на срока на кампанията ще оповестим публично на сайта на сдружение "Зачатие" всички дарени суми.

 Банкова сметка: ПИБ - клон Витоша

Сдружение Зачатие
IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
BIC - FINVBGSF

с основания:

- дарение за инициативата Коледно желание

 или чрез


Дарение чрез PayPal:

 

 

Условия за кандидатстване за ваучер на стойност 2000 лева от сдружение "Зачатие"

Могат да участват всички двойки, които отговарят на едно или повече от следните условия:

 • Партньорката в двойката е с доказан изчерпан яйчников резерв;
 • Двойката е изчерпала всички полагащи се опити към "Център за асистирана репродукция";
 • Партньорката в двойката е на възраст над 43 г. или е чуждестранен гражданин и поради тази причина не може да се възползва от финансирането на "Център за асистирана репродукция";
 • Двойката има договор за лечение в клиника, която не работи с "Център за асистирана репродукция"

 

Задължително е участниците за всички ваучери да са регистрирани във форума на Зачатие до 01.11.2018

 

За да кандидатствате в инициативата:

 

 1. Трябва да изтеглите ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ
 2. Да го отпечатате и подпишете собственоръчно;
 3. Да го изпратите сканиран на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 5.12.2018 г. с тема на писмото "КОЛЕДНО ЖЕЛАНИЕ".

 

Допълнителни условия за спечелилите ваучер:

 

 • Всички спечелили е нужно да поддържат връзка с член от Сдружението, за да информират за развитието на процедурата за която ще използват средствата.
 • Спечелилите процедура, да са съгласни на публични изяви - интервюта, писане на статии, писма и т.н. във връзка с наградата!
 • Ваучерите ще имат срок на валидност от 1 година, считано от деня на тяхното получаване.
 • Двойките, които ще получат ваучер за лечение на репродуктивни проблеми, ще бъдат изтеглени чрез публичен жребий по време на Коледното тържество на Сдружение Зачатие .